Oct. 25, 2013

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. kände bara för att göra ett blogginlägg! Det var ju sista dagen på dagiset idag, så jag köpte glass och bjöd barnen. Dom blev jätteglada! En massa glass över också som jag fick med mig hem!

Har kanske ätit 10 glassar nu..






Nymålat rum!

 
 
Nu har pappa målat klart mitt rum och jag är jättenöjd!! Sen blir det nog Ikea i helgen för att köpa möbler! Och sen spendera hela söndagen till att bygga ihop allt. Längtar verkligen till allt är helt
klart!! 
 
 
 
Innan så var mitt rum helt rosa eftersom jag älskade rosa när jag var liten. Så kände verkligen att det behövdes en förändring!! 
 
 
 
 

Dagens citat

 

Leker enhörning!

Leker enhörning för barnen på dagiset! Jättekul!






fult VS awesome

 
 
Jag tycker att stora töjningar är skitfult! Fattar egentligen inte riktigt varför man töjer så jävla stort? Och i näsan och läppen? Varför liksom?! Nej det är riktigt fult faktiskt. 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det ju såhär att jag är en sån person som verkligen ÄLSKAR piercingar och töjningar! Men det ska inte vara överdrivet mycket! Då är det inte snyggt! Mina favortier när det gäller piercings är ju snakebites och septum, lätt! Och när det gället töjning så går gränsen typ vid 20mm! Inte större än det! Men töjningar och piercingar är riktigt AWESOME!!
 
 
 
Tänk på att inte ta detta personligt! Ifall jag tycker något är fult som du kanske tycker är snyggt, bry dig då inte om vad jag skriver. Jag vill inte heller ha något hat för att jag bara säger som jag tycker. Alla har sina egna åsikter. Så låt inte mina åsikter påverka dig. 
 

Dagens citat

 
 
 

Praoar på dagis!

Har prao idag, så kommer inte kunna blogga så mycket. Bloggar just nu från min mobil. Dålig bild är det också.

Har jättekul på praoen! Massa små söta barn! Bloggar sen när jag kommer hem också! Ha det bra så länge!!







test - zombie smink

 
Var på markislagret i bromölla innan idag och köpte lite saker till halloween (eftersom vi ska ha fest). Jag ska ju klä ut mig till zombie då och kände att jag behövde lite grejer till det. När jag kom hem sen så provade jag lite på min hand. Använde mig utav latex, toapapper, fakeblod och massa öggonskugga i olika fäger. Jag tycker det ser rätt så coolt ut! 
 
 
 

Dagens outfit!

 
Ursäkta dålig bild! Spegeln var skitig!
 

Mitt nya hår!

 
 
 
Ursäkta dålig bild! Spegeln var skitig! 
 

Snart klar!

 
Mitt hår är nyfärgat nu! Har färgat mitt löshår också! Så just nu sitter jag och väntar på att löshåret ska torka.. Men SNART så ska ni få se! Lägger ut bild sen!

fult VS awesome

 
Jag tycker att pälsjacka är så otroligt fult! Ser ut som en uppstoppad björn eller något. Hade verkligen ALDRIG kunnat ta på mig en sån! 
 
 
 
 
Oversize hoodies är så sjukt awesome! Jag verkligen älskar att ha hoodies på mig som är för stora! Det är jättemysigt!! Skulle kunna ha en hel garderob full med oversize hoodies!
 
 
 
 
Tänk på att inte ta detta personligt! Ifall jag tycker något är fult som du kanske tycker är snyggt, bry dig då inte om vad jag skriver. Jag vill inte heller ha något hat för att jag bara säger som jag tycker. Alla har sina egna åsikter. Så låt inte mina åsikter påverka dig. 

Färga håret!

 
Blir att färga mitt löshår blått idag! Denna färgen är lite mörkare än den jag har på mitt riktiga hår, så ska färga mitt riktiga hår också! Färgen heter Directions Atlantic Blue och har beställt det från Shock. Det finns andra märken också i dessa färger, fast jag tycker att Directions är bäst! 

Dagens citat

 

Mina favorit-serier!

 
 
 
 
 

Dagens citat

 

Hår insperation

 

Vad använder jag för smink?

 
 
Jag vet inte riktigt om ni tycker det är intressant att veta hur jag sminkar mig och vad jag använder för smink? Men tänkte göra ett inlägg om det ändå. 
 
På bilden åvan ser ni vad jag använder och också hur det brukar se ut när jag sminkar mig. Ibland så har jag också glitter eyeliner, men hittade ingen bild på det. 

Dagens citat

 

Zombie prank!!

Jag verkligen MÅSTE prova detta någon gång! Det verkar fett roligt! Hahahahha springa runt och skrämma en massa folk!
 

The Walking Dead, säsong 4!!

 
ÄNTLIGEN! Herre gud så mycket jag har längtat efter den nya säsongen! Har gått i flera månader och väntat! Och fan vad bra det första avsnittet va! Är KÄÄÄÄÄR!
 
 
 
Vill ni också se det nya avsnittet? Men vet inte vart ni ska hitta den? Kolla HÄR..
 
 

insperation . tattoos

 

Blir så glad!

 
 
Jag blir så sjukt glad när jag får såna här kommentarer!! 
 

Top 5 musiklista!

 
1. Falling in reverse - Fashionably late 
 
 
 
 
 
2. Sum 41 - The hell song
  
 
 
 
 
 
3. Green day - American idiot
 
 
 
 
 
 
 
4. Slipknot - Psychosocial
 
 
 
 
 
5. Escape the fate - Not good enough for truth and cliche
 

Bloglovin

 
Följ min blogg med Bloglovin

En tävling på lottatamminen.blo.gg

 
Jag deltar i en tävling på en blogg där man kan vinna löshår! 

Tävling!

 
Hade tänkt börja dra igång en liten tävling! Skriver upp 10 olika saker , men det finns bara EN sak som stämmer in på mig. Gissa vilken ni tror det är! För större chans att vinna, länka min blogg! 
 
Vinnaren får en länkning på min blogg och facebook. 
 
 
1. Jag är bisexuell
 
2. Jag älskar Justin Bieber
 
3. Jag har haft trekant
 
4. Jag är livrädd för älgar
 
5. Jag har drogat
 
6. Jag är oskuld
 
7. Jag sover naken
 
8. Jag har haft rött hår
 
9. Jag har 7 gitarrer
 
10. Jag har aldrig sett en harry potter film
 
 

Vilken är sann? Skriv en kommentar och din bloggadress (om du har blogg)!

Hatar kemi

 
Jag verkligen HATAR kemi.. fattar aldrig någonting på kemilektionerna. Känner mig verkligen KASS. Det är det enda ämnet som jag faktiskt inte kan. Ska ha prov på det på fredag med.. JIPPI.. 
Blir väl att plugga skallen av mig nu dessa dagarna.. 

Need help..


Matte..

 
Har mattelektion nu med världens bästa vän! Sen efter skolan ska vi dra hem till mig och plugga.. ska ju ha prov i kemi på fredag...

Vill ha!

 

Riva tapeter!

 
 
Sätter på lite musik på högsta volym och börjar riva tapeter nu då! 
 

Sjuk!

 
 
Ligger hemma från skolan idag och är sjuk! Är väldigt förkyld, hostar som fan och känner mig hängig.. orkar inte göra någonting. Sitter och fixar med bloggen just nu. Men hade tänkt att jag skulle plugga och riva lite tapeter i mitt rum senare. Ska ju göra om i mitt rum och måste riva bort alla tapeter innan torsdag! 

RSS 2.0